Tjänster
https://www.lindbackensvvs.comVi utför allt från byten av vattenkran till hela badrumsrenoveringar, stambyten, installation av golvvärme, varmvattenberedare, värmepumpar, fjärrvärmeväxlare - med det bästa valet av materialet.

Vi är ett auktoriserat VVS-företag i Uppsala där alla VVS-installationer för säker vatten, värme och sanitet utförs enligt gällande branschregler från bl.a Säker Vatten AB, Boverkets Byggregler (BBR), Plan- och bygglagen (PBL), Byggregler och normer för VVS-företag, Arbetsmiljölagen samt konsumenttjänstlagen.


Våra VVS-montörer och arbetsledare är självklart legitimerade och auktoriserade vilket garanterar trygga installationer.

Vi hjälper dig med ROT-avdrag för arbetskostnaden när du anlitar oss för reparation, underhåll, ombyggnad eller tillbyggnad.


Köksrenovering
Köksrenovering
Badrumsrenovering
Badrumsrenovering
Badrumsrenovering
Badrumsrenovering
Badrum
Badrum


Vi arbetar med problemlösningar, utredningar och råd om besiktningar av VVS-installationer vid ny- och ombyggnation av alla typer av byggnader.


Vi utför efterfrågade uppdrag åt beställare och byggherrar, olika typer av kontroll- och besiktningsupp­drag inom värme och sanitet.

Badrumsmöbler


All vår badrumsinredning kommer från Badplatsen.se , de har valt ut ett antal starka varumärken och produkter med både klassisk och trendig design, kika gärna i deras katalog på www.badplatsen.se

https://www.lindbackensvvs.com

Innehar F skatt

Momsregistrerat företag


Organisationsnummer: 559204-4597


VAT: SE559204459701


COPYRIGHT © 2020 LINDBACKENS VVS AB - INFO@LINDBACKENSVVS.COM


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera